Bücher

eBooks kaufen - Sprache: Albanisch

Günstige eBooks entdecken und direkt online kaufen. Hier findest Du alle eBooks unserer Autoren in der Sprache: Albanisch.

 • 1

Bibël
Helfen aus Dank Bibël
 • Bibel
 • Albanisch
 • 781970 Wörter
 • Ab 0 Jahren
 • 751
 • 1

Gjenezë 1   1 Në fillim Perëndia krijoi qiejt dhe tokën. 2 Toka ishte pa trajtë, e zbrazët dhe errësira mbulonte sipërfaqen e humnerës; dhe Fryma e Perëndisë fluturonte mbi sipërfaqen e ujërave. 3 Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë. 4 Dhe Perëndia pa që ... mehr lesen

Stichwörter: Bible, Language, Old Testament, New Testament, Bibla, Gjuha, Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

0,00 €

Shkenca si te behesh i pasur
Noor B. Seiti Shkenca si te behesh i pasur
 • Sozialwissenschaft
 • Albanisch
 • 23483 Wörter
 • Ab 18 Jahren
 • 0
 • 0

Libri "Shkenca si të bëhesh i pasur " është shkruar nga autori i mirënjohur amerikan, ëallace D.ëattles dhe është njëri nga dy librat e tij të serisë së botuar nga enti ynë botues, me këshilla praktike për të përsosur njerëzimin njerëzimin drejt prosperitetit ekonomik dhe ngr... mehr lesen

Stichwörter: shkenca, pasuri

2,99 US$

 • 1

Um eine optimale Funktionsweise zu gewährleisten, verwendet unsere Website Cookies. Durch die Nutzung der Website stimmst Du der Verwendung von Cookies zu. Mehr Infos
OK
Top of page